Preț

În anul 2017 îmi propun un experiment. Şi anume: preţul va fi stabilit de fiecare client în parte. Pentru că fiecare client are o capacitate financiară diferită, deşi cu toţii putem beneficia de servicii de dezvoltare personală. Astfel, preţul se va calcula prin următoarea formulă:

‘preţ = suma cea mai mică pe care mi-o permit, dar cea mai mare pentru ca eu să simt că fac cu adevărat o investiţie în mine însămi / însumi’.

Toate sumele vor fi donate către una din cauzele pe care le susţin, de comun acord cu tine. Acesta e proiectul meu personal de responsabilitate socială. De aceea, nu doresc nici un câştig financiar pentru mine însămi, dar preţul pe care îl plăteşti este o recunoaştere a faptului că timpul meu are o valoare.

Clienţii foarte mulţumiţi vor avea opţiunea de a contribui suplimentar la dezvoltarea asociaţiei ARC, care încurajează dezvoltarea filantropiei în România şi căreia îi sunt recunoscătoare pentru că mi-a oferit aproape gratuit o formare uimitoare, deosebit de profesionistă,  în acest domeniu.

Datorită filozofiei de preţuri, ar fi posibil ca eu să nu pot să răspund tuturor solicitărilor, dar îmi propun să creez o listă de aşteptare.