Preț

În anul 2017 îmi propun un experiment. Şi anume: preţul va fi stabilit de fiecare client în parte. Pentru că fiecare client are o capacitate financiară diferită, deşi cu toţii putem beneficia de servicii de dezvoltare personală. Astfel, preţul se va calcula prin următoarea formulă:

preţ = suma care e în acelaşi timp cea mai modestă ca să mi-o permit şi cea mai mare pentru ca eu să simt că fac cu adevărat o investiţie în mine însămi / însumi + 10%’.

Acest 10% este necesar pentru că în general noi tindem să sub-estimăm nivelul de investiţie pe care îl merităm. Mulţi dintre noi ar da orice pentru viaţa şi bunăstarea celor din jur (părinţi, copii, prieteni dragi), dar foarte puţin pentru cea proprie. Prin coaching e posibil ca această balanţă să se echilibreze în mod natural la multe niveluri, iar acest 10% e simbolul financiar al noii balanţe.

Clienţii foarte mulţumiţi vor avea opţiunea de a contribui la fondul ‘şedinţă în aşteptare’. Din acest fond voi oferi şedinţe de coaching pentru persoane a căror capacitate financiară este temporar extrem de redusă (persoane care fac tranziţia spre un nou statut economic, ex. de la angajat la antreprenor, studenţi, voluntari) sau pentru oameni cu contribuţii deosebite în societate, la un tarif sugerat de donator.

Datorită filozofiei de preţuri, ar fi posibil ca eu să nu pot să răspund tuturor solicitărilor, dar îmi propun să creez o listă de aşteptare.