Ce spun participantii

Roxana

Primul lucru bun e că tu ai ales să faci seminarul / cursul ăsta. Transmiți energie bună, calm și echilibru. Cred că e un lucru tare important având în vedere că oamenii care vin la seminar trebuie să se simtă „în siguranță” înainte de toate. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că ne-ai pus să vorbim despre noi și să săpăm în amintiri și copilărie. Știam că urma să facem asta, să ne deschidem, tocmai de aceea am și venit, mi-am zis că poate dacă mă aud vorbind reușesc să îmi limpezesc gândurile în privința următorului pas profesional pe care ar trebui să-l fac care mă tot urmărește de câteva luni. Așa a și fost. Dar m-am întors acasă cu și mai multe întrebări ceea ce înseamnă că roulul tău de coach și-a atins scopul, cel puțin cu mine. Vorbitul despre visuri și ascultarea poveștilor celorlalți a avut un alt aspect bun:  astfel am reușit să (re)văd și să conștientizez lucrurile frumoase din viața mea, pe care de regulă le uiți atunci când ești focusat doar pe întrebările care țin de traiectoria profesională. Uite că seminarul ăsta are rolul și de a ne face să fim grateful. Să ne oprim puțin din nebunia gândurilor și să fim mulțumiți cu prezentul din viața noastră. Bucureștiul ne amețește prea tare iar tu ai reușit să ții puțin timpul în loc. Exercițiul final (…) e minunat. Uneori, într-adevăr, trebuie să fiu/fim împinși de la spate ca să ajung/em la destinație. Ideea că am de respectat un deadline mă pune să fac treaba pe care o tot amânam.

 

Gabriela

Cat de mult ma bucur ca te-am cunoscut si ca am participat la Dream Management! Feedback-ul meu legat de eveniment: mi-ai schimbat viata pentru ca m-ai incurajat acolo si atunci sa las sa curga liber in interior o energie. Energia aceea buna, pragmatica si o putere importanta, puterea imaginatiei. Simplu si la obiect, cum nimeni nu a reusit asta pentru mine. Oamenii de la curs s-au oferit sa imi indeplineasca visul de job shadow day si d-abia astept sa incep acest proces prin care sa cunosc oameni si experiente noi. Te voi tine la curent cu asta, sigur voi descoperi lucruri interesante.

 

Claudia

Salut! Iti scriu acum cat e totul proaspat. Ma bucur mult ca am venit si ca am cunoscut oameni noi. A fost super interesant si foarte amuzant pe alocuri. Aş fi vrut ca atelierul să dureze cel putin o zi, pentru ca este un subiect extrem de important pentru multi oameni, si o data inceputa discutia ai nevoie de mai mult timp sa te exprimi si sa te ajute cineva sa te focusezi. Am primul pas, insa in continuare am nevoie de mana ta magica. In cazul meu, sesiunea doi ar fi sa continui pe ideea de plan de bataie apropo de cum realizez visul, sa formulez ‘proiectul vietii’, sa ii dau in nume, un spatiu, un buget, sa ma gandesc la parteneri etc”.