Ce este

Ce este un atelier de Dream Management?

 

Cum s-ar schimba viaţa ta dacă dorinţa ta cea mai importanta s-ar realiza? Ba mai mult: cum s-ar schimba viaţa ta dacă ai putea sa ii ajuti si pe altii sa isi implineasca visurile?

La atelierul de Dream Management inveti sa iti transformi visurile in realitate. Iata ce se intampla la un astfel de atelier:

 

  • În primul rând, te reconectezi la visurile pe care le aveai în copilărie. Vei râde sau te vei emoţiona să îţi aminteşti de ele şi să le auzi pe cele ale celorlalţi participanţi;
  • Apoi, vei crea o listă a viselor actuale (dacă nu ştii care îţi sunt visele, vino oricum: le vom descoperi împreună);
  • Dacă vei dori, vei împărtăşi unul dintre visurile tale. În schimb, vei primi idei, sugestii şi contacte din partea celorlalţi participanţi, astfel încât tu să fii cu un pas mai aproape de ceea ce îţi doreşti.
  • Vei învăţa câteva abilităţi de bază pentru a fi un bun “dream manager” pentru tine însuţi şi pentru alte persoane;
  • Mai spre final vei face unul din cele mai importante lucruri: vei identifica primul şi cel mai mic pas pentru realizarea visului;
  • Nu în ultimul rând, vei cunoaşte oameni noi cu visurile lor, care fac parte dintr-o comunitate crescândă de “dream managers”.

Atelierul durează între 3-4 ore, în funcţie de numarul de participanţi si nivelul de profunzime pe care şi-l doresc acestia. Descrierea primului atelier de dream management pe care l-am susţinut poate fi găsită aici.

Pentru înscrieri şi informaţii: mirella.oprea@gmail.com sau mesaj la pagina de Facebook a programului de Dream Management.